Produk Anyar

  • 1325 four spindle with linear ATC

    1325 opat spindle sareng linier ATC

    Mesin Katerangan 1. Motong, slotting, punching, ukiran (modeling sederhana). Opat prosésna tiasa dianggo kanggo motong sareng kabinet kabinet sareng ukiran panto. Nganggo program parobahan alat otomatis canggih, program sacara otomatis ngalaksanakeun syarat ngolah tanpa intervensi manual. Sababaraha spindles damel sakaligus, efisien ningkatkeun efisien pamrosesan. 2. Dilengkepan méja adsorption vakum, pompa vakum tiasa sampurna adsorb bahan tina sagala rupa ukuran, sareng ...

  • ATC wood cnc 1325

    ATC kayu cnc 1325

    Mesin Déskripsi 1. Dua welas alat ditangtayungan pikeun majalah Parobihan otomatis otomatis lurus, sareng dua belas alat tiasa digantikeun sacara bébas kanggo nyumponan fungsi ngolah anu langkung kuat. 2. Dina analisis ahir, kauntungan tina opini lamino dicandak ku prosés perhubungan siluman lamino anu tiasa diolah. Kauntungan tina hubungan lamino kawih ngajadikeun opini lamino populér. Dibandingkeun sareng bentuk link kawih anu sanés, wangun Déwan ...

  • Economic four process R4 wood cutting machine

    Ékonomi opat prosés mesin motong kai R4

    Mesin Déskripsi 1. Mesin prosés pamotongan sareng otomatis dibuka opat dirancang pikeun palanggan ningkatkeun efisiensi. Opat sirah dikawasa ku silinder sareng tiasa disampurnakeun, anu sacara gampang tiasa ngalengkepan multi-program anu dirarancang ku nasabah (ngolah karya butuh parobahan alat dina 2-4 alat), anu ngaheékeun parobahan péso manual tedious di tengah sareng nyaéta cocog pikeun produk multi proses dina produksi panto kai, parabot sareng kémél ...

  • New design four spindle ATC wood cnc router

    Desain anyar opat kai spindle ATC kayu cnc

    Mesin Katerangan 1. Hargana lumayan rendah: cocog pikeun pabrik mérek ukuran méwah sareng sedeng. Bahkan luhur-luhur 12-30 rébu opat mesin panutupan CNC anu kawilang rendah dina harga dibandingkeun modél sareng kantong bor. Ieu mangrupikeun pilihan hadé pikeun pabrik pabrik kalayan tekanan finansial ageung. 2. Kabinet pananggalan Door dua-pamakean: Tina sudut pandang struktural, opat prosés kagolong ku model pangatur alat anu sederhana, anu ngagunakeun opat spindles pikeun éling ...

Nyarankeun Produk

1325 disc tool atc cnc router

1325 alat cakram atc cnc router

Mesin Katerangan 1. Kacepetan efisien: sababaraha motor spindle damel dina waktos anu sami, tiasa ngalengkepan pamrosésan produk dina jumlah anu ageung. Maju otomatis program pangowahan otomatis, henteu aya campur tangan manual, programna otomatis dilaksanakeun. Nganggo téknologi adsorption vakum ngarah internasional, dilengkepan pompa vakum kalayan kapasitas adsorption anu kuat, desain zona opat, adsorption kuat tina sababaraha daérah bahan, ningkatkeun efisiensi digawé. 2. Gancang t ...

Atc funiture machine

Mesin pikaresepeun

Mesin Déskripsi 1. Mesin ieu nganggo GDZ atanapi HQD brand Air Cooling Spindle. 9kw kakuatan luhur gelut, efisiensi pangolahan anu langkung luhur. Nganggo program parobahan alat otomatis maju, robahan alat anu langkung gancang. 2. Dilengkepan motor servo, gear-precision tinggi sareng rak impor anu diimpor, anu ngajantenkeun mesin lumampah, kalayan bising anu rendah, laju gancang sareng akurasi tinggi. 3. Tugas las paman tugas beurat (katelah pengeboran lima sisi 0,02mm). 4. Mesining prosés beam sinkron ...

Linear atc cnc router

Linier atc cnc router

Mesin Katerangan 1. Struktur stabilitas: struktur baja sadayana dilas babarengan, anu dirawat ku sepuh (tempering) sepuh, sareng henteu ayaformasi saatos nganggo jangka panjang. 2. Taiwan Syntec sistem kontrol industri anu berprestasi tinggi, kalayan kualitas stabil anu saé, pangropéa anu saé, tiasa ngontrol parantosan pamrosésan lapisan 3D, gancang, prosés 3D lancar, ngukir sareng motong. 3. motor spindle anu diimpor ti Itali HSD ku alat panangan hawa udara anu luhur, precision tinggi, ...

Wood router atc

Kayu router atc

Mesin Katerangan 1. Blanking, pengeboran, motong, ujung ngarah, panggilingan, sareng sajabana, opat rotasi sirah anu gentos handapeun péso, prosés ngarobah péso tanpa gangguan, pikeun ngahontal automation. 2. Kontrol desain humanization, operasi bodo, operator tiasa janten padamelan saatos latihan saderhana, henteu peryogi para téknis tukang kerja.Lebih mesin nimbly, efisiensi anu tinggi, ngabantosan anjeun pikeun kabocoran produktivitas kabisat. Mesin ngadopsi spindle hawa dingin HQD anu luhur, servél pinuh ...

BALONG

  • Kaunggulan mesin motong CNC

    Mesin pemotong CNC, ogé katelah alat produksi parabot perabot calakan. Sakumaha namina, sadaya prosés ngeusian, motong, ngebor liang nangtung sareng kosongna tina piring réngsé dina hiji lebet. Éta sampurna ngagentos produksi manual sareng pamrosésan. Janten, naon anu ...

  • JCUT CNC mesin perawatan pangropéa

    Masalah tradisional nyaéta: 1. Mesin ngukir anu henteu pernah dijaga: Pedoman jalur slaid parah korupsi, laju mesin lalaunan, pangaruh karya henteu hadé, kahirupan mesin goréng, sumbu Z macét, diagonal kasalahanna ageung, sareng sudut pick henteu hadé! The dr ...

  • Berita Produk

    R9 séri CNC mesin nyetir R9 séri CNC mesin nyetir: Mesin anu berlaku: mesin punch motong tiasa dianggo pikeun ngolah méja jinis parabot pindah modél ngolah kabinét panto panto panto palebah lebaran nyata kayu interior panto solid kayu perabot komputer. R7 séri CNC ...

  • par5
  • par8
  • par2
  • par4
  • par3
  • par6
  • par7
  • par1