1325 alat cakram atc cnc router

1325 alat cakram atc cnc router

Katerangan Singkat:

Industri kerja kayu: sagala jinis panto, Windows, lemari, panto kai karajinan, panto bébas cet, layar, kipas karajinan Windows, pemprosesan gelombang sareng parabot sanés, pamrosésan kai. Industri pariwara: tanda pariwara, produksi tanda, pamotongan bahan iklan, blok plastik, produksi lampu neon LED sareng produk iklan iklan sanésna.


Jinis Produk

Produk Tag

Mesin Pedaran

1. efisiensi tinggi:sababaraha motor spindle damel dina waktos anu sami, tiasa ngalengkepan pamrosésan produk dina jumlah anu ageung. Maju otomatis program pangowahan otomatis, henteu aya campur tangan manual, programna otomatis dilaksanakeun. Nganggo téknologi adsorption vakum ngarah internasional, dilengkepan pompa vakum kalayan kapasitas adsorption anu kuat, desain zona opat, adsorption kuat tina sababaraha daérah bahan, ningkatkeun efisiensi digawé.

2. Kecepatan transmisi gancang: duanana shafts nyaéta rotasi, laju anu gancang, efisiensi tinggi, laju jalan pikeun 120000MM / MIN.

3. Kecepatan ukiran anu gancang: panggunaan motor stepper laju gancang sareng drive, Y sumbu YESES dua motor drive, rak precision tinggi, sareng keretas anu kuat supados ngukir laju ngukir langkung gancang.

4. Operasi halus: impor linier panduan rel, baris dua kali sareng opat jajar blok bola balé, kakuatan anu ageung, operasi lancar, precision tinggi, umur panjang, precision bal impor tinggi, motong tepat.

5. Kontrol cerdas: nganut sistem kontrol komputer kartu makro diménsi (sistem kontrol cecekelan off-line opsional opsional), kalayan fungsi jalan jalan, kakuatan, motong alat sareng ukiran, kalayan stabilitas anu tinggi sareng efisiensi anu luhur, sareng gampang diajar.

6. katégisi luhur: Algoritma prediksi kurva tilu angka maju tiasa mastikeun kacepetan ngajalankeun sareng akurasi, sareng tiasa cocog sareng seueur perangkat lunak domestik sareng asing (sapertos: MasterCAM, Type3, UG, AutoCAD, ArtCAM, Proe, JDpaint) sareng saterasna.

7. Kukit sareng awét: struktur baja sacara keseluruhan tina ranjang dilas, baja kuat, kakuatan ageung, puteran lancar, lila-gancang operasi tanpa cacad, henteu aya gerakan oyag.Gantry, nguatkeun méja, tiasa ngolah sawenang tina bahan dina méja gawé. kuat jeung awét.

Mesin Mesin

Industri damel kayu: sagala jinis panto, Windows, lemari, panto kai karajinan, panto bébas cet, layar, kipas karajinan Windows, pemprosesan gelombang sareng parabot sanésna, pamrosesan kai.

Industri iklan: tanda pariwara, tanda produksi, motong bahan iklan, acuan plastik, produksi lampu neon LED sareng bahan hiasan iklan sanésna.

Industri seni karajinan: tiasa aya dina kai, awi, marmer jieunan, papan organik, papan warna ganda, kristal sareng bahan sanés pikeun rupa-rupa pola sareng ukiran téks.

Bahan panerapan: Rupa-rupa bahan kai; Plat aluminium, piring plastik aluminium, piring plastik; PVC, akrilik, papan warna ganda, papan density, papan kristal sareng bahan iklan sanésna; Sareng marmer lemes jieunan sareng bahan logam sanés sareng sanésna sanésna.

Konfigurasi

Luhur-Tungtung Mesin motong CNC R7 ATC

Wewengkon Gawe (X * Y * Z) 1300MM * 2500MM * 200MM
Spindle 9kw GdZ ATC spindle
Alat majalah 12 posisi servo disk auto alat pamari majalah kalayan sensor alat 
Motor Jepang Yaskawa motor 850w servo
Supir Supir servo Jepang Yaskawa 850w
Rel linier X, Y, Z sumbu ngadopsi 25 rel Hiwin Linear, struktur gantung gurat
Z sumbu Z sumbu TBI -2510 maén bal
X, sumbu Y X, Y sumbu 1.5m rak hélik
Sistem kontrol Sistem kontrol Syntec 6MB
Reducer Reduper Jepang Shimipo
Voltaseu 380v
Méja mesin Méja vakum kalayan 6 zona, 7.5kw / 380 pompa
Kolektor lebu 4kw / 380v
Maluruh fungsi Fungsi posisi sudut katuhu + bahan ngadorong otomatis
Awak mesin Heavy 3,5 mesin awakna, sealing struktur piring logam nganggo gantri anu kandel
Beurat bersih 2700kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami