1325 opat spindle sareng linier ATC

1325 opat spindle sareng linier ATC

Katerangan Singkat:

Motong, slotting, punching, ukiran (modeling sederhana). Opat prosésna tiasa dianggo kanggo motong sareng kabinet kabinet sareng ukiran panto. Nganggo program parobahan alat otomatis canggih, program sacara otomatis ngalaksanakeun syarat ngolah tanpa intervensi manual. Sababaraha spindles damel sakaligus, efisien ningkatkeun efisien pamrosesan.


Jinis Produk

Produk Tag

Mesin Pedaran

1. Motong, slotting, punching, ukiran (modeling sederhana). Opat prosésna tiasa dianggo kanggo motong sareng kabinet kabinet sareng ukiran panto. Nganggo program parobahan alat otomatis canggih, program sacara otomatis ngalaksanakeun syarat ngolah tanpa intervensi manual. Sababaraha spindles damel sakaligus, efisien ningkatkeun efisien pamrosesan.

2. Dilengkepan méja adsorption vakum, pompa vakum tiasa sampurna adsorb bahan tina sagala rupa ukuran, sareng pangaruh adsorption saé. Teu aya kabutuhan pikeun ngalereskeun piring sacara manual, anu pisan ningkatkeun efisiensi gawé.

3. Dilengkepan motor servo, gear-precision tinggi sareng rak impor anu diimpor, anu ngajantenkeun mesin lumampah, kalayan bising anu rendah, laju gancang sareng akurasi tinggi. Sareng sistem pelumasan otomatis otomatis bisa ngalumutkeun sareng ngalumutkeun dumasar kana waktosna pikeun mastikeun pelumasan jalur panduan geser geser sareng manjangkeun umur jasa mesin.

4. Alat mesin ngadopsi pigura gantri raksasa pikeun perawatan suhu tinggi pikeun mastikeun deformasi leutik, kaku anu alus, kakuatan luhur, daya tahan tinggi, sareng jangka panjang nganggo tanpa deformasi, gerak .Gantry, casting integral gantry, kuat sareng awét, lila- istilah ngagunakeun tanpa deformasi.

5. Nganggo program parobahan alat otomatis canggih, program otomatis ngalaksanakeun syarat ngolah tanpa campur tangan manual. Sababaraha spindles damel sakaligus, efisien ningkatkeun efisien pamrosesan.

6. Nganggo daya-pareum pikeun mastikeun yén ngolah tiasa diteruskeun ku kajadian kacilakaan (péso rusak) atanapi dinten salajengna.

Mesin Mesin

Pusat mesin pemeseran inline cocog pikeun industri damel kayu sapertos parabot panel, lawang kabinét, parabot kantor, perabot khusus, sareng industri panto. Plat anu tiasa diolah: piring multi-lapisan, partikel papan, papan ékologis, papan density, papan gelombang sareng sanés-sanés papan. Mesin ieu tiasa dianggo dina sababaraha industri, sapertos parabot panel, papakéan kabinét, parabot kantor, perabot khusus, meja komputer, spiker kayu, alat dapur kai, jsb.

Konfigurasi

Longteng generasi katilu R10 linier ATC + Opat Heads cnc

Wewengkon damel (S * Y * Z)

 

1220 * 2440 * 200mm (ngadukung panjangna 2800 kustomisasi)

Laju spindle

0-18000 / MIN

spindle

GDZ 9KW * 1 + 3.5kw * 3

Alat majalah

12 alat (ngadukung 16 alat kustomisasi)

Ngawula motor

Dorna 1500W ngalayanan motor

Ngawula supir

Dukung nyayogikeun supir motor

inverter

Inverter 11kw

Alat ngarobah laju

Laju luhur

sistem

Sistem LNC Taiwan

Lagu pangiriman

TBI Asli 25 rel alun-alun

Geser

TBI Asli 25slider

Bola screw

Sekrup Bola TBI 2510

Kabel

High fleksibel tameng ranté kabel kabel

Bates

Husus pikeun mesin motong

rak

HICK

Unsur listrik

Zhengtai

Reducer

Motovario

silinder

Huadeli

Laju karéta

100000MM / MIN

Gancang damel

35000MM / MIN

Pompa vakum

Daur cai 7.5KW

Kolektor lebu

Kantong Ganda 5,5KW

Voltaseu

AC380

beurat

2600KG

Penampilan mesin

Struktur patén longteng generasi katilu (kabinét kendiri mandiri)

Ukur ranjang

Beurat sepuh pangobatan ngarawat ranjang (lima panggiling muka sareng tliti tliti 0.02mm)

Gantry

Pipa témbok crossbeam témbok alun-alun témbok sareng baja jalur téknologi mesin ranjang ranjang sadayana struktur tuang kolom

Kabinét operasi komputer

Longteng patén séri kabinét, pinuh dikedal layar ageung kabinét operasi kabinét

z komponén sumbu

 

Z sumbu motor Fungsi konci, Z sumbu motor ngadukung korsi motor

Méja adsorb vakum

Rarancang patén 50MM kaléter kaleresan, pipa sambungan PVC sealing hadé, henteu ngajalankeun lempeng

Alat sensor jalan

Sensor alat otomatis

Posisi feed

Ganda sadayana bungkus posisi silinder sareng jalur aluminium

Ongkos momotan

Pinuh otomatis ubin horisontal push beling sabuk bantu aluminium bantu eureun fungsi

Metoda debu

Partisipasi otomatis spindle partitioning panyabutan debu terpadu sareng ngaleupaskeun lebu sekunder.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami