Tentang Kami

Jinan JCUT CNC Equipment Co., Ltd.

Berkualitas tinggi, Teknologi Anyar, Inovasi, Saé jasa jual saé

Profil Perusahaan

Tempatna di Jinan, Provinsi Shandong, Jinan JCUT CNC Equipment Co, Ltd. (JCUT-CNC) mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi khusus dina (ngaropéa) parabot panel CNC produksi barisan sareng solusi industri motong CNC. Produk kami kalebet ngeusian otomatis otomatis sareng ngabongkar mesin motong CNC, opat prosés mesin motong cnc, ngagolérkeun mesin cnc ATC, mesin cnc ATC, mesin liang ATC cnc mesin, garis produksi témbok blister barisan, ngageser panto mesin ATC cnc, méja tabel ngageser , mesin laminating vakum, mesin banding ujung otomatis, alat-alat pemotong getaran, jsb. Perusahaan nyertakeun legana 15,000 méter pasagi sareng ayeuna gaduh 87 patén nasional. JCUT CNC mangrupikeun perusahaan ékspor anu ngahijikeun élmu, industri sareng perdagangan.

Tim téknis profésional

Tim téknis anu profésional, masihan produk anu berkualitas luhur

Palayanan Butler Star

Kualitas kelas kualitas inten genep lintang ngamungkinkeun anjeun bébas hariwang

Tim pemasaran anu kuat

Penjualan langsung pabrik, ngaleungitkeun tautan panengah, hargana langkung mirah

Taun-taun pangalaman produksi

Langkung ti 10 taun mesin profésional kasabaran pamrosesan jero / kualitas dijamin

Filsafat perusahaan: kualitas luhur nyaéta kahirupan perusahaan, téknologi anyar mangrupikeun landasan perusahaan, inovasi mangrupakeun konci pikeun kamajuan perusahaan, jasa saé-jualan anu hadé bakal meunang pasar anu langkung saé pikeun perusahaan. Perusahaan ieu nengetan kabutuhan pelanggan, nyanghareupan para nasabah di bumi sareng di luar negeri, dina dasar ngejarkeun kualitas, tiasa nyumponan kustomisasi khusus sareng palayanan budaya manusa dumasar kana kaayaan téknis anu parantos aya, sareng turutan kamajuan sains sareng téknologi ngudag pamutahiran kualitas. Dina waktos anu sami, éta ngalabarkeun dana dina Dinas Panaliti sareng Pembangunan Pangembangan élmu jeung téknologi, ngamekarkeun produk énggal, sareng nyayogikeun peralatan ukiran CNC anu bermutu tinggi sareng maju ka dunya. Ayeuna, produk perusahaan diékspor ka langkung ti 100 nagara sareng dijual ka Amérika Kalér, Eropa, Asia sareng daérah anu sanés. Sareng kualitasna alus, prestasi anu saé sareng jasa saatos jual anu sampurna meunang pujian unanimous para nasabah.

Dina waktos anu sami, éta ngalabarkeun dana dina Dinas Panaliti sareng Pembangunan Pangembangan élmu jeung téknologi, ngamekarkeun produk énggal, sareng nyayogikeun peralatan ukiran CNC anu bermutu tinggi sareng maju ka dunya.