Mesin pikaresepeun

Mesin pikaresepeun

Katerangan Singkat:

Panto kabinét dua-tujuan. Pikeun lemari leutik sareng sedeng ukuran sareng pabrik ngolah papakéan, kaluaranna sedeng, sareng efisiensi pamrosésan alat henteu luhur teuing. Ieu teu ukur tiasa ningkatkeun pamakean alat, tapi ogé nyingkahan résiko mésér alat dina harga anu luhur. Jeung kauntungan ngolah panel panto ku anjeun sorangan nyaéta anjeun tiasa ngontrol kualitas ngolah sareng waktos ngolah diri anjeun.


Jinis Produk

Produk Tag

Mesin Pedaran

1. Mesin ieu nganggo GDZ atanapi HQD brand Air Cooling Spindle. 9kw kakuatan luhur gelut, efisiensi pangolahan langkung luhur. Nganggo program parobahan alat otomatis maju, robahan alat anu langkung gancang.

2. Dilengkepan motor servo, gear-precision tinggi sareng rak impor anu diimpor, anu ngajantenkeun mesin lumampah, kalayan bising anu rendah, laju gancang sareng akurasi tinggi.

3. Tugas las paman tugas beurat (katelah pengeboran lima sisi 0,02mm).

4. Mesining prosés beam sinkron sareng tabung témbok kandel sareng strip baja pikeun balok. Struktur casting integral kolom teu cacad dina waktos anu lami.

5. pompa vakum listrik anu luhur, nyeuseup kuat. Désainna dipatenkeun 50MM kaléter kaleresan, sealing sambungan sambungan pipa PVC, henteu aya papan anu ngajalankeun.

6. Pinuh otomatis ubin mendakan nyumput horisontal sareng alumunium bar barancang fungsi. Operasi langkung cerdas sareng nyimpen tenaga kerja.

7. partisi otomatis Spindle jinis panyabutan debu terpadu sareng ngaleupaskeun lebu sekundér sareng pusher. Ngolah intelijen, langkung seueur kaseudeul.

8. kami nganggo impor rel Hiwin alun-alun, merek Bagus sareng kualitas saé. Ngeunaan pangirimanna, X, sumbu Y nganggo drive rak anu saé, Z-sumbu bal anu nyetak. Légérna luhur mesin bagian, kuat sareng awét.

Mesin Mesin

Panto kabinét dua-tujuan. Pikeun lemari leutik sareng sedeng ukuran sareng pabrik ngolah papakéan, kaluaranna sedeng, sareng efisiensi pamrosésan alat henteu luhur teuing. Ieu teu ukur tiasa ningkatkeun pamakean alat, tapi ogé nyingkahan résiko mésér alat dina harga anu luhur. Jeung kauntungan ngolah panel panto ku anjeun sorangan nyaéta anjeun tiasa ngontrol kualitas ngolah sareng waktos ngolah diri anjeun.

Mesin ieu mangrupikeun mesin ukiran parabot spésial anu dirancang khusus ku produsén kabinét. Éta cocog pikeun kabinet panel sareng komponén-komponén sanés, motong, ukiran, slotting, pangeboran, multi-tujuan, ngirit biaya, tanaga sareng waktos. , Kabinet sapatu, parabot kantor, parabot adat.

Konfigurasi

Longteng generasi katiluLinear R8 ATC CNC Router 
Wewengkon damel (S * Y * Z) 1220 * 2440 * 200mm ((ngadukung panjangna 2800 kustomisasi)
Laju spindle 0-24000 / MIN
Spindle GDZ penyejuk hawa 9KW
Alat majalah Linier 12 alat (ngadukung 8-16 alat kustomisasi)
Ngawula motor Dorna 1500W (2 dina 1 supir)
Ngawula supir Dukung nyayogikeun supir motor
Inverter 11kw Hpmant
Sistem kontrol Taiwan syntec 60CA
Lagu pangiriman Y sumbu 30 alun-alun
Bola screw Screw TBI 2510
slaider Y aixis30 slaider
Bates Husus pikeun mesin motong
rak HICK
kabel High fleksibel tameng ranté kabel kabel
ngeureunkeun deui Motovario
Operate spee 35000MM / MIN
Kolektor lebu Kantong Ganda 5,5KW
Pompa vakum Daur cai 7.5KW
Beurat 2600KG
Voltaseu AC380 
Penampilan mesin

Struktur patén Lonteng generasi katilu cabinet kabinét kendiri mandiri)

Struktur ranjang Beurat sepuh pangobatan ngarawat ranjang (lima panggiling muka sareng tliti tliti 0.02mm)
Gantry

Pipa témbok crossbeam témbok pasagi témbok sareng baja jalur téknologi nginon sinkron téknologi sadayana struktur tuang kolom henteu cacad

Kabinét operasi komputer Longteng patén séri kabinét, pinuh dikedal layar ageung kabinét operasi kabinét
z komponén sumbu Z sumbu motor Fungsi konci, Z sumbu motor ngadukung korsi motor
Méja vakum Rarancang patén 50MM kaléter kaleresan, pipa sambungan PVC sealing hadé, henteu ngajalankeun lempeng
Alat sensor jalan Sensor alat otomatis
Posisi feed Ganda sadayana bungkus posisi silinder sareng jalur aluminium
Ongkos momotan Pinuh otomatis ubin horisontal push beling sabuk bantu aluminium bantu eureun fungsi
Metoda debu Partisipasi otomatis spindle partitioning panyabutan debu terpadu sareng ngaleupaskeun lebu sekunder.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami