ATC kayu cnc 1325

ATC kayu cnc 1325

Katerangan Singkat:

Mesin pemotong pusat mesin Lamino mangrupikeun mesin khusus anu dianggo pikeun motong sareng ngagulung parabot perabot khusus. Éta tiasa nyingkirkeun modeu motong tradisional tradisional sareng ngandelkeun tanaga manual. Éta tiasa sadar produksi intelektual liwat kombinasi desain, ngaleupaskeun sareng parangkat lunak ngetik.


Jinis Produk

Produk Tag

Mesin Pedaran

1. Dua belas alat ditangtayungan pikeun majalah ngarobah alat lurus langsung, sareng dua belas alat tiasa digantikeun sacara bébas kanggo nyumponan fungsi ngolah langkung kuat.

2. Dina analisis ahir, kauntungan tina opini lamino dicandak ku prosés perhubungan siluman lamino anu tiasa diolah. Kauntungan tina hubungan lamino kawih ngajadikeun opini lamino populér. Dibandingkeun sareng bentuk link kawih anu sanés, wangun papasangan sambungan kawih lamino langkung merenah pikeun dipasang sareng ngumpul. Ngan kedahkeun sisipan anu nyambungkeun kana alur sabit, dua piring dipencet rapih babarengan Sakitu-kitu.

3. Perlu waktos anu cekap ngumpul parabot sareng kawih ngahubungkeun potongan lamino, jalma-jalma 1-2 tiasa ngalengkepan papasangan hiji perabot, nyalametkeun waktos sareng kuli. Ku alatan éta, mesin motong Lamino beuki populér.

4. Éstétika panyambung lamino-mékanisme ngonci terobosan, desain anu éndah; téknologi épabilitas-épempil inovatif, sambungan kuat; gampang dileungitkeun-ngiringan sederhana sareng ngaleupaskeun, henteu terbatas; kawih lengkep --- Kabinét anu teu katingali sadaya-buleud, leres-kualitas luhur; versatility --- pertimbangan umum kreatif, panggunaan universal sagala piring.

Mesin Mesin

Mesin pemotong pusat mesin Lamino mangrupikeun mesin khusus anu dianggo pikeun motong sareng ngagulung parabot perabot khusus. Éta tiasa nyingkirkeun modeu motong tradisional tradisional sareng ngandelkeun tanaga manual. Éta tiasa sadar produksi intelektual liwat kombinasi desain, ngaleupaskeun sareng parangkat lunak ngetik. Bagian anu teu kawih lamino mangrupakeun jinis konektor panél parabot anyar; urang sadayana terang yén struktur khas tina parabot panel mangrupikeun panyambung tilu-hiji. Tilu-hiji-hiji tiasa janten struktur perlu tina parabot panél. Tapi, struktur tilu-hiji ngagaduhan kakurangan anu wujud dina pamakean anu leres, anu henteu tiasa nyayogikeun sarat kustomisasi customer na. Utamana nalika konsumén nyuhunkeun kana lemari témbok miring atanapi lemari sudut condong, tilu-hiji-hijina tiasa dilakukeun di sudut anu leres.

Konfigurasi

Longteng generasi katilu R20 - ningal sabeulah + Linear ATC CNC Router

Aréa kerja (S * Y * Z)

1220 * 2440 * 200mm

(Panjang ngadukung 2800 kustomisasi)

Laju spindle

0-18000 / MIN

spindle

GDZ 9KW * 1 sawari sabeulah

Alat majalah

12 alat (ngadukung 16 alat kustomisasi)

Ngawula motor

Dorna 1500W ngalayanan motor

Ngawula supir

Dukung nyayogikeun supir motor

inverter

Inverter 11kw

Alat ngarobah laju

Laju luhur

sistem

Sistem sintésis Taiwan

Lagu pangiriman

TBI Asli 25 rel alun-alun

Geser

TBI Asli 25slider

Bola screw

Sekrup Bola TBI 2510

Kabel

High fleksibel tameng ranté kabel kabel

Bates

Husus pikeun mesin motong

rak

HICK

Unsur listrik

Zhengtai

Reducer

Motovario

silinder

Huadeli

Laju karéta

100000MM / MIN

Laju karéta

35000MM / MIN

Pompa vakum

Daur cai 7.5KW

Kolektor lebu

Kantong Ganda 5,5KW

Voltaseu

AC380

beurat

2600KG

Penampilan mesin

Struktur patén longteng generasi katilu (kabinét kendiri mandiri)

Ukur ranjang

Beurat sepuh pangobatan ngarawat ranjang (lima panggiling muka sareng tliti tliti 0.02mm)

Gantry

Pipa témbok crossbeam témbok alun-alun témbok sareng baja jalur téknologi mesin ranjang ranjang sadayana struktur tuang kolom

Kabinét operasi komputer

Longteng patén séri kabinét, pinuh dikedal layar ageung kabinét operasi kabinét

z komponén sumbu

 

Z sumbu motor Fungsi konci, Z sumbu motor ngadukung korsi motor

Méja adsorb vakum

Rarancang patén 50MM kaléter kaleresan, pipa sambungan PVC sealing hadé, henteu ngajalankeun lempeng

Alat sensor jalan

Sensor alat otomatis

Posisi feed

Ganda sadayana bungkus posisi silinder sareng jalur aluminium

Ongkos momotan

Pinuh otomatis ubin horisontal push beling sabuk bantu aluminium bantu eureun fungsi

Metoda debu

Partisipasi otomatis spindle partitioning panyabutan debu terpadu sareng ngaleupaskeun lebu sekunder.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami