Ékonomi opat prosés mesin motong kai R4

Ékonomi opat prosés mesin motong kai R4

Katerangan Singkat:

Opat motong sareng mesin pembukaan otomatis dirarancang pikeun palanggan ningkatkeun efisiensi. Opat sirah dikawasa ku silinder sareng tiasa disampurnakeun, anu sacara gampang tiasa ngalengkepan multi-program anu dirarancang ku nasabah (ngolah karya butuh parobahan alat dina 2-4 alat), anu ngaheékeun parobahan péso manual tedious di tengah sareng nyaéta cocog pikeun produk multi-prosés dina produksi panto kai, parabot sareng alat musik.


Jinis Produk

Produk Tag

Mesin Pedaran

1. Proses motong sareng mesin otomatis dibuka opat dirancang pikeun palanggan ningkatkeun efisiensi. Opat sirah dikawasa ku silinder sareng tiasa disampurnakeun, anu sacara gampang tiasa ngalengkepan multi-program anu dirarancang ku nasabah (ngolah karya butuh parobahan alat dina 2-4 alat), anu ngaheékeun parobahan péso manual tedious di tengah sareng nyaéta cocog pikeun produk multi-prosés dina produksi panto kai, parabot sareng alat musik. Alat ieu gaduh tilu puncak, anu tiasa ngusahakeun efisien pangolahan tilu mesin ukiran kayu tunggal-sirah, mesin dua ukiran dobel atanapi tilu sirah mesin ukiran mandiri, sareng mesin ukiran kayu.

2. Kontrol cerdas: sistem kontrol mesin terpadu cerdas industri (sanes papan + komputer basajan), sareng jalan tolak, kakuatan-pareum sareng fungsi ukiran anu terus-terusan, sareng fungsina koreksi otomatis otomatis pikeun balik deui ka titik anu asli, sacara efektif ngajamin pamrosesan akurasi nalika gawe sabudeureun jam; Operasi U disk Support, bébas tina gangguan virus komputer, kalayan reliabilitas anu tinggi sareng efisiensi anu luhur, dina waktos anu sami gampang sareng gampang diajar, para nasabah tiasa gancang sareng fleksibel ngawasaan panggunaan alat.

3. Rarancang Kemanusiaan: ngolah prosés panyalindungan cross-border calakan pikeun nyegah tabrakan mékanis anu disababkeun ku perenah desain anu langkung ageung diolah; kontrol gancang ngolahan calakan: tiasa ngontrol laju ngolah, leres-leres ningkatkeun efisien pangolahan, manjangkeun umur hirup sareng ningkatkeun hasil. Mesin panutup opat prosés, kaunggulan mesin kosong opat léngkah, mesin kosong CNC

4. Rarancang mékanik anu unik: naon waé spindle tiasa disaluyukeun ku pompa hawa atanapi skru pikeun ngolah bahan dina permukaan damel sacara wenang. Alat netepkeun akurat, gancang, sareng efisiensi pangolahan anu luhur.

5. Fungsi perangkat lunak: algoritma prediksi kurva tilu angka, stabil polyline, tiasa mastikeun kacepetan sareng akurasi operasi kurva; Fungsi pra-processing file canggih, tiasa ngabantosan pangguna pikeun ngabenerkeun kasalahan dina ngolah file dina waktuna, sareng tiasa cocog sareng kode Pemprosesan domestik sareng asing anu diasil ku rupa software (sapertos MasterCAM, Type3, UG, AutoCAD, ArtCAM, Proe, Jingdiao , jsb).

Mesin Mesin

Pintu kayu sareng industri hiasan perabot: kai padat sareng komposit panto, panto kabinét, perabot satpok aréa ageung, ukiran kayu padet sareng panggilingan, ukiran perabotan panel, ukiran perabot mahogani antik, ukiran seni seni kayu padet sareng industri sanésna.

Konfigurasi

Proses Ékonomi Éléh Mesin Motong R4 R4

Parameter Téknis
Wewengkon Makarya (S * Y * Z) 1300 * 2500 * 200mm
Spindle Husus pikeun motong kai sareng ukiran GDZ Air Ngeringkeun Spindle 6KW * 1 + 3.5KW * 3
Motor Motor servo ledshine 758s
Sistem kontrol Sistem kontrol ShanLong L1000
Debu Kolektor 5.5KW / 380V Kakuasa tinggi Koléksi Debu
Pompa vakum 7.5KW / 380V pompa adsorption
Supir Panataan supir motor servo
Pangiriman X, Y ngimpor 25 rak drive; Z Ngimpor Taiwan TBI Bola Siklus Girang
Inverter Hpmont 7.5kw
Lagu pangiriman Asli asli 25 gauge pasagi
Bates Larangan khusus tina rempah kayu anu motong
Rak Rak 1.5M
Bola screw Tukang Bola Imah TBI aslina
kabel Kabayang towline kabel anu lentur pisan
silinder Impor silinder (kualitas alus sareng daya tahan kuat)
Kacepetan Spindle 0-24000 / MIN
Kabinet operasi listrik kabinét operasi cerdas pinuh
Metodeu setting alat Setélan alat otomatis
Posisi Posisi silinder
Otomatis ngabongkar Unloading otomatis, Otomatis nyorong produk réngsé, nyorong sareng tambahkeun fungsi ngahapus lebu sekunder
Struktur Mesin 3,5 m panjangna beurat durasi dilas ranjang, gantry baja
Parangkat lunak Type3 / JD / Artcam / Artcut
Voltaseu 380V 3 fase
Beurat bersih 2500kg
Beurat kotor 2600kg
Jaminan

1 Taun

Kotak kayu Kami Nyéép Box kayu Ékspor Standar
Kotak Kontrol Bebas Dua lapisan Kontrol Box
Jaminan

1 Taun

Opsi pilihan Software dina CD, Card Controlling (Kartu PCI), Ukiran sareng Motong Alat, Allen Keys, Wrenches for Collet locknut, Data Wire, Power Line, Brush, Spanner and Clampner. (Alat ieu sadayana gratis ka anjeun)
1111
1112
1113

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami