FAQs

FAQ

NANYA NANYA NUJUK

Ieu pangheulana kuring ngagaleuh mesin, gampil dioperasi?

Urang tiasa nyayogikeun manual operasi atanapi pidéo pikeun pedoman. Upami éta hésé pikeun anjeun diajar, urang ogé tiasa ngabantosan anjeun ku "Tim panempo" online, nganggo telepon atanapi Skype ngajelaskeun.

Kumaha milih mesin anu cocog?

Anjeun tiasa ngawartosan kami bahan potongan ukuran, ukuran, sareng paménta fungsi mesin. Urang tiasa nyarankeun mesin anu paling cocog numutkeun pangalaman kami.

Kumaha cara kuring percanten ka perusahaan sareng produk anjeun?

Sakabeh prosedur produksi bakal aya dina pamariksaan biasa sareng kontrol kualitas anu ketat. Mesin lengkep bakal diuji pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa damel saé sateuacan kaluar ti pabrik. Nguji pidio sareng gambar bakal sayogi sateuacan pangiriman.

Upami mesin ngagaduhan masalah saatos kuring maréntahkeunana, naon anu abdi tiasa lakukeun?

Bagian gratis kirimkeun ka anjeun dina waktu garansi mesin upami mesin ngagaduhan masalah. Hirup jasa saatos-gratis kanggo mesin, punten gratiskeun kontak kami upami mesin anjeun ngagaduhan masalah. Kami bakal nyayogikeun anjeun layanan 24 jam tina telepon sareng skype.

Dupi abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun?

Leres! Kami pisan ngabagéakeun para nasabah didatangan pabrik urang!

Naon tanggal pangiriman anjeun?

Pikeun mesin standar, sakitar 15 dinten kerja; Pikeun mesin anu ngaropéa, sakitar 20 dinten kerja.

MOQ?

MOQ kami nyaéta 1 mesin anu nyetél. Kami tiasa ngirim mesin ka port nagara anjeun langsung, punten wartosan kami nami port anjeun. Bakal aya pengiriman barang pangiriman sareng harga mesin anu kirim ka anjeun.

INGIN KANGGURU DENGAN AS?