Linier atc cnc router

Linier atc cnc router

Katerangan Singkat:

Puseur pamrosesan yayasan dirancang pikeun standar luhur, syarat luhur, tingkat tinggi otomatisasi sareng konsumén luhur-luhur, cocog pikeun rupa kai solid, papan density, papan komposit, plastik keras, marmer jieunan, akrilik sareng bahan pamrosésan massal.


Jinis Produk

Produk Tag

Mesin Pedaran

1. Struktur stabilitas: sadayana baja struktur dilas babarengan, anu diolah ku geter (tempering) sepuh, sareng henteu aya deformasi saatos nganggo anu langkung panjang.

2. Taiwan Syntec sistem kontrol industri anu berprestasi tinggi, kalayan kualitas stabil anu saé, pangropéa anu saé, tiasa ngontrol parantosan pamrosésan lapisan 3D, gancang, prosés 3D lancar, ngukir sareng motong.

3. motor spindle anu diimpor ti Itali HSD ku alat kakuatan hawa dingin luhur, precision tinggi, bising rendah, laju tinggi, umur panjang, operasi lancar pikeun masihan lengkep pikeun pagelaran punjul tina mesin.

4. Itali anu diimpor asli ningal penggeretan jajaran mékanisme kombinasi pengeboran, tiasa sapisan parantosan pengeboran, motong, ukiran, slot engsel, keyhole sareng prosés kompléks sanésna tina produksi panto panto.

5. Jepang Yaskawa servo nyetir anu kuat pikeun sagala jinis kayu beurat sareng ukiran.

6. Pitunjuk liniér nungtun pituduh garis linier anu diimpor ku barisan ganda sareng opat jajar blok slide bal, anu tiasa nanggung beban beurat, ngajalankeun lancar sareng ngajaga stabilitas anu luhur.

7. Sistem ngarobah alat nganggo téknologi canggih internasional, anu tiasa tukeur alat anu diperyogikeun sacara intelektual. Kapasitas nyimpen alat tiasa ngahontal 12-16 potongan.

8. Méja sareng méja vakum utama internasional, kapadetan méja bakelite, henteu aya deformasi, adsorption tinggi, adsorption kuat tina bahan anu béda, méja mesin ieu sareng ménda nyeuseup otomatis angkat alat langkung saé ngawangun liang panto konci kayu sareng ngolah engsel.

Kasaluyuan perangkat lunak 9.Good: Cocog sareng MasterCAM, Type3, UG, AutoCAD, ArtCAM, Proe, JDpaint sareng saterasna.

Mesin Mesin

Puseur pamrosesan yayasan dirancang pikeun standar luhur, syarat luhur, tingkat tinggi otomatisasi sareng konsumén luhur-luhur, cocog pikeun rupa kai solid, papan density, papan komposit, plastik keras, marmer jieunan, akrilik sareng bahan pamrosésan massal.

1. Industri Perabotan:

Perabot panél, parabot adat, kabinet, papakéan, headboard, alat-alat antik sareng sagala rupa jinis parabot papayangan ngukir kembang sareng prosés pambuka keyhole.

2. Industri Dékorasi:

Sadaya jinis mural hiasan, layar, pola hiasan, papan gelombang tilu diménsi, papan nyerep sora sareng pamrosesan ukiran hiasan anu sanés.

3. Ngolah produk semi-réngsé aksésori peralatan industri:

Ngolah jero produk semi-réngsé sapertos countertops tina mesin jahit industri sareng konténer parangkat listrik.

4. Industri instrumen musik:

Ngolah sirah gitar, pamrosésan gitar semi-rengse sareng rupa-rupa pola hiasan Ukiran Musical Permén permukaan sareng produksi permukaan melengkung tilu diménsi.

5. Industri kapang:

Produksi precés tina kapang kai, busa kapang leungit, kapang dahareun (sapertos: acuan kue bulan) sareng acuan sanésna.

6. Industri Kerajinan:

Kerajinan lega, ukiran pilem, lokét lokét, ornamén mobil sareng seni rupa sareng produksi ukiran karajinan.

7. Nyiptakeun modél arsitéktur

8. Industri iklan:

Motong sareng ukiran akrilik, nyieun modél nyeplok akrilik, sareng sagala rupa lencana sareng tanda-tanda patung sareng produksi.

Konfigurasi

Luhur Mesin Tungtung R8 CNC

Wewengkon Gawe (X * Y * Z) 1300MM * 2500MM * 200MM
Spindle 9kw GdZ ATC spindle
Alat majalah 8 posisi servo inline otomatis majalah alat pamuka ku sensor alat 
Motor Shanlong motor motor 1300W servo
Supir Supir servo Shanlong
Rel linier X, Y, Z sumbu ngadopsi 25 rel Hiwin Linear, struktur gantung gurat
Z sumbu Z sumbu TBI -2510 maén bal
X, sumbu Y X, Y sumbu 1.5m rak hélik
Sistem kontrol Shanlong 3042 sadayana dina hiji sistem kontrol
Kabinet Profesor kabinét gedé
Reducer Reducer Jepang Shimpo
Voltaseu 380v
Méja mesin Méja vakum kalayan 6 zona, 7.5kw / 380 pompa
Kolektor lebu 4kw / 380v
Maluruh fungsi Fungsi posisi sudut katuhu + bahan ngadorong otomatis
Awak mesin Heavy 3,5 mesin awakna, sealing struktur piring logam nganggo gantri anu kandel
Beurat bersih 2800kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami