Desain anyar opat kai spindle ATC kayu cnc

Desain anyar opat kai spindle ATC kayu cnc

Katerangan Singkat:

Proses ngaleupaskeun urutan otomatis, optimasi, desain, motong, pangeboran, panggilingan, troughing, motong otomatis sareng prosés kabinét réngsé dina hiji waktos. Mesin panutup opat prosés, kaunggulan mesin kosong opat léngkah, mesin kosong CNC.


Jinis Produk

Produk Tag

Mesin Pedaran

1. Hargana lumayan rendah: cocog pikeun pabrik perumahan ageung sareng sedeng. Bahkan luhur-luhur 12-30 rébu opat mesin panutupan CNC anu kawilang rendah dina harga dibandingkeun modél sareng kantong bor. Ieu mangrupikeun pilihan hadé pikeun pabrik pabrik kalayan tekanan finansial ageung.

2. Kabinet pananggalan Door dua-pamakean: Tina sudut pandang struktural, opat prosés kagolong dina modél pangolés alat anu sederhana, anu ngagunakeun opat spindles pikeun ngawujudkeun fungsi parobahan alat ku péngsér pneumatic. Awak kabinét tiasa nyumponan fungsi motong sareng punching, sareng ogé tiasa dianggo pikeun ngolah panto basajan.

3. Operasi saderhana: Dibandingkeun sareng penggeretan barisan sareng pusat pemotongan, operasi mesin pemotong opat prosésna cukup sederhana sareng gampang diajar, sareng sakali hiji aci utama gagal, pakakas ogé tiasa ngalengkepan fungsi motong sareng pangeboran saliwat tilu poros utama.

Mesin Mesin

1. Proses ngaleupaskeun otomatis, optimasi, desain, motong, pangeboran, panggilingan, troughing, motong otomatis sareng prosés kabinét réngsé dina hiji waktos. Mesin panutup opat prosés, kaunggulan mesin kosong opat léngkah, mesin kosong CNC.

2. Lawang kayu sareng industri hiasan perabot: kai solid sareng panto komposit, panto kabinét, pelatisan kapal lempeng pesawat, ukiran kayu padet sareng panggilingan, ukiran parabot ukiran, ukiran perabot mahoni antik, ngukir seni kayu padet sareng industri-industri sanésna.

3. Alat pamrosesan kerajinan kayu: pigura jam, pigura foto karajinan, piring aluminium ipis panangan ngukir sareng ukiran, countertops listrik, alat olahraga. Mesin panutup opat prosés, kaunggulan mesin kosong opat léngkah, mesin kosong CNC.

4. Industri produk éléktronik: ngukir sareng panggilingan papan circuit, bahan insulating, layar pidéo LED, alat rumah tangga (TV warna, mesin cuci, kulkas) cangkang atanapi modél.

5. Industri produksi alat musik: Ukiran permukaan melengkung tilu-diménsi sareng motong bentuk alat musik, sapertos ukiran sareng panggilingan panél sareng biola ageung sareng biola.

Konfigurasi

 Longteng generasi katilu prosés opat R4-Pangkat alat motong

Parameter Téknis
Wewengkon Makarya (S * Y * Z) 1220 * 2440 * 200mm (Rojongan panjang 2800 kustomisasi) 
Gancang Spindle 0-18000 / MIN
Kakuatan Spindle GDZ Air Ngeringkeun Spindle 6KW * 4
Alat Majalah 6KW * 4
Motor Daya motor Ledshine Big 1500w servo
Sistem kontrol Sistem kontrol Taiwan LNC MW2200
Méja Mesin vakum Désainna dipatenkeun 50MM kalér kaliber, kedap hadé tina pipa pipél PVC, henteu aya papan anu ngajalankeun
Pompa adsorption Sirkulasi cai 7.5KW, (Kakuatan adsorption kuat, stabilitasna nalika ngolah produk)
Debu Kolektor 5.5KW lebu kolektor sareng dua kantong
Supir Panataan supir motor servo
Inverter Konversi frékuénsi opat-hiji-hiji, sateuacan
Alat ngarobah laju Switch kadua
Lagu pangiriman Asli asli 25 gauge pasagi
Geser Asli 25 asli sanés
Dicét screw Asli TBI asli 2510 Diterangkeun
kabel Kabayang towline kabel anu lentur pisan
Bates Dikhususkeun deui ka arah anu teraskeun sareng sabalikna tina kayu motong kayu
rak HIK Asli
Komponén listrik Asli Chint aslina
Reducer Asli Modoli asli
silinder Huadeli (kualitas alus sareng daya tahan kuat)
Kecepatan kosong 100000MM / MIN
Laju kerja maksimal 35000MM / MIN
Penampilan sakabéh Generasi katilu struktur patén Longteng (kabinét kendali bebas)
Struktur ranjang Beurat tugas tugas penuaan sepuh (lima sisi penggeretan pengeboran 0,02mm)
Gantry Proses mesin panyaring sinar sinkron sareng tabél kuadrat témbok kandel sareng jalur baja pikeun balok

Struktur casting integral kolom teu cacad dina waktos anu lami

Kabinet operasi listrik

Longteng patén séri kabinét, pinuh dikedal kabinét operasi kabinét

Alat

metode setting

Setélan alat otomatis
Posisi Posisi silinder
Otomatis ngabongkar Otomatis ngabongkar
Metodeu ngaleupaskeun lebu Partisi otomatis Spindle jinis lebu terintegrasi sareng ngaleungitkeun debu sekundér nganggo pusher
Voltaseu AC380V
Beurat bersih 2600KG
Beurat kotor 2700kg
Kotak kayu Kami Nyéép Box kayu Ékspor Standar
Jaminan

1 Taun

Opsi pilihan Software dina CD, Card Controlling (Kartu PCI), Ukiran sareng Motong Alat, Allen Keys, Wrenches for Collet locknut, Data Wire, Power Line, Brush, Spanner and Clampner. (Alat ieu sadayana gratis ka anjeun)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami