Warta

  • Kaunggulan mesin motong CNC

    Mesin pemotong CNC, ogé katelah alat produksi parabot perabot calakan. Sakumaha namina, sadaya prosés ngeusian, motong, ngebor liang nangtung sareng kosongna tina piring réngsé dina hiji lebet. Éta sampurna ngagentos produksi manual sareng pamrosésan. Janten, naon anu ...
    Maca deui
  • JCUT CNC mesin perawatan pangropéa

    Masalah tradisional nyaéta: 1. Mesin ngukir anu henteu pernah dijaga: Pedoman jalur slaid parah korupsi, laju mesin lalaunan, pangaruh karya henteu hadé, kahirupan mesin goréng, sumbu Z macét, diagonal kasalahanna ageung, sareng sudut pick henteu hadé! The dr ...
    Maca deui
  • Berita Produk

    R9 séri CNC mesin nyetir R9 séri CNC mesin nyetir: Mesin anu berlaku: mesin punch motong tiasa dianggo pikeun ngolah méja jinis parabot pindah modél ngolah kabinét panto panto panto palebah lebaran nyata kayu interior panto solid kayu perabot komputer. R7 séri CNC ...
    Maca deui