JCUT CNC mesin perawatan pangropéa

Masalah tradisional nyaéta:

1. Mesin ukiran anu teu pernah diropéa: Panungtun rel geser parah korupsi, laju mesin lambat, pangaruh karya henteu hadé, hirup mesin goréng, sumbu Z macét, kasalahan diagonal ageung, sareng sudut anu pikét henteu saé! Pandu teu lepat sareng kasalahan di handap ieu ageung teuing! Rusak réduksi, gagal mékanis sapertos ledakan!

2. Mesin ngukir sareng minyak anu salah: nganggo minyak, minyak, mesin mesin jahit sareng gris sanés. Kelentong mentega luhur teuing, anu henteu mangpaat pikeun mesin. Kentel minyak mesin jahit leutik teuing, sareng éta ngabahayakeun pikeun astringen. Anu paling umum nyaéta ngagunakeun minyak mesin, anu bakal ngahasilkeun kokotor sareng adsorb kokotor.

3. Anggo jangka panjang minyak mesin. Bakal aya lapisan sludge konéng dina permukaan karéta api. Anjeun bakal mendakan yén selang pikeun mesin mesin beuki pondok sareng langkung pondok, sareng paménta éta beuki ageung sareng langkung ageung.

Solusi, paké minyak pelumas khusus ngandung téknologi graphene

1. Ngaluburkeun lémparan minyak Kuat sareng gancang ngabubarkeun enap dudud anu dikaluarkeun ku minyak sapertos mentega minyak motor

2. Éfisién pelumas Éfisién larut kana rel pituduh, slider, rod screw, kawat indung, rak, garan gear, galur sareng komponén sanésna mesin ukiran.

3. Langkung panyalindungan Téhnologi anu laun-laun sacara efektif ngajagi permukaan logam sareng manjangkeun umur jasa 4. Amankeun Ajén PH éta nétral sareng henteu ngandung komponén asam atanapi alkali, henteu ngorotan rel pedoman, sareng matak bahaya pikeun awak manusa!

Parentah

1. Pikeun mesin anyar anu dianggo heula: langsung tambahkeun minyak pelumas khusus kana pot minyak, henteu langkung dua dua per tilu kapasitas pot minyak, pikeun nyegah tekanan anu langkung sareng mudal. Atanapi nganggo nyiraman tiasa atanapi sikat unggal minggu kanggo nerapkeun merata dina bagian alat. Saminggu sakali atanapi satengah bulan.

2. Pikeun parabot anu lami, disarankeun pikeun ngabersihan bagéan sateuacan dianggo!


Waktu pos: Apr-24-2020