Berita Produk

R9 mesin nyetir séri R9

R9 mesin nyetir séri R9: Mesin industri anu berlaku: punch slot tiasa dianggo pikeun ngolah méja jinis parabot pindah modél pangolahan kabinét panto pacét panto palebah pakét kayu lebet nyata kayu interior panto perabot komputer.

R9

R7 mesin nyetir séri RC

R7 mesin nyetir séri R7: Mesin industri anu tiasa dianggo: R7 séri CNC Mesin dahar ogé katelah cnc machining center.This mesin seueur dianggo sareng tiasa ngirangan panto kai anu machined sareng bentuk sanésna tiasa ngajantenan piring méja.

R7

R6 mesin nyetir CN6 séri

R6 mesin nyetir CN6 séri: Mesin industri anu tiasa dianggo: R6 séri CNC mesin pamotong mangrupikeun pikeun sadayana imah méja jinis dewan perabot anu produk tina alat anu paling profésional, mesin ieu umumna dianggo pikeun motong slot punch, jsb. Tukang tonggong.

R6

R4 mesin nyetir CN4 séri

R4 mesin nyetir séri R4: Mesin industri anu nerapkeun: séri R4 mesin motong CNC ogé disebut opat prosés mesin motong CNC, mesin ieu seueur dianggo pikeun ngolah méja jinis mesin motong mékanis punch pikeun punch tanpa ubi.

R4


Waktu pos: Apr-24-2020