Kaunggulan mesin motong CNC

Mesin pemotong CNC, ogé katelah alat produksi parabot perabot calakan. Sakumaha namina, sadaya prosés ngeusian, motong, ngebor liang nangtung sareng kosongna tina piring réngsé dina hiji lebet. Éta sampurna ngagentos produksi manual sareng pamrosésan. Janten, naon kaunggulan anu signifikan sareng téknik ngolah mesin blanking CNC pikeun parabot manufaktur parabot tradisional? Perusahaan Jinan JCUT JCUT JCUT nyandak produk pabrik urang salaku conto pikeun ngenalkeun ka anjeun sacara rinci.

1. Mesin motong CNC tiasa seueur ningkatkeun tingkat pamakean lempeng. Desain parabotna tos réngsé ku komputer. Numutkeun kana perabot anu dirancang, data panggunaan dewan tiasa didamel langsung, sareng dewan tiasa disababkeun dipotong sareng diolah ngaliwatan parangkat lunak tipeu dioptimalkeun. Laju pamakean ageung pisan, dugi ka 95%; Mesin motong nganggo cutter keur ngagiling pikeun motong, anu tiasa kéngingkeun kana arah mana waé sareng motong bentuk khusus. Méja ngageser tradisional kedah dipotong dugi ka tungtung, sareng laju panggunaan lambar pisan rendah. Pamaén dina méja ngageser ningal ngalaksanakeun pangukuran sareng motong kerét numutkeun gambar.

2. Mesin motong CNC ngahemat biaya tenaga kerja. Garis produksi parabot otomatis otomatis tiasa dioperasikeun sareng dianggo ku hiji jalma, sareng upami jalur pipa panyambungna tepi dipaké, buruh tiasa atos ngiringan sareng ngangge tina motong ka ujung banding. Gerbang ngageser ningal pangabutuh sahenteuna dua pagawé pikeun beroperasi, sahenteuna saurang master anu nyayogikeun magang, sareng intensitas tanaga gawé tinggi, sareng manajemén tanaga terampil ogé sesah. Relatif kana kiriman beurang, éta moal tiasa dicandak ka hiji-katilu pembuka CNC.

3. Kecepatan ngolah mesin motong CNC jauh tina setanding sareng riles méja ngageser. Garis produksi parabot otomatis otomatis nyaéta prosés anu terus-terusan sareng teu diganggu, sareng pamotongan otomatis otomatis CNC; sedengkeun méja ngageser ningal kedah ditolak sareng dieureunkeun, sareng dewanna dipiceun, anu mangrupikeun runtah waktos sareng kuli. Upami disaluyukeun teu leres, tingkat kasalahanna kalintang tinggi pisan.

4. Lingkungan kerja mesin motong CNC sae pisan. Alat panyeduh lebu anu kuat dina mesin motong sareng struktur alat mesin rasionalisasi ampir ampir ngahontal pamrosésan lebu bébas; kawilang diomongkeun, lebu méja ngageser ningal gedé pisan.

5. Mesin motong CNC ngadopsi operasi sareng pamrosésan tipeu, sadayana diitung ku komputer, kalayan gagal enol sareng kasalahan enol. Operasi basajan. Saatos pelatihan sederhana ku teknisi urang, éta tiasa dianggo pikeun operasi, sareng aman sareng henteu bahaya. Tabel ngageser ningal nganggo itungan manual pikeun nyegah sagala rupa kasalahan. Ngageser tabel ningal pisan bahaya sareng rada henteu pantes. Bisa nyababkeun tatu pribadi.

Sadayana, naha éta tina biaya pamrosésan, atanapi kualitas pangolahan, téknologi pamrosésan mesin motong CNC teu aya tandingan ku méja méja geser. Ieu ogé akar mesin motong CNC anu ayeuna kasohor ku konsumén.


Waktu pos: Apr-24-2020