Pusat Produk

  • Four spindle atc cnc router

    Opat router ccc cnc

    Industri Perabot Kayu: Piring Gelombang, pola halus, perabot antik, panto kai, layar, sash karajinan, gerbang komposit, lomari lapis, panto interior, sukuna sofa, papan tulis sareng saterasna. Industri Iklan: idéntifikasi pariwara, sigh making, ukiran akrilik sareng motong, pembuatan kecap kristal, blaster blaster, sareng bahan pariwara sanésna sanésna.
  • Three spindle wood cnc router machine

    Tilu mesin keri cnc kayu spindle

    Mesin model cnc kai ieu biasana dianggo pikeun motong kayu sareng ukiran. Éta henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun rupa-rupa produk datar 2d ogé tiasa ngahasilkeun produk 3d. Kusabab mesin tukang kayu kami bisa dibagi jadi 3 sumbu sareng 4 mesin sumbu, éta tiasa nyumponan rupa-rupa kaperluan produksi nasabah. Taneuh struktur beurat tilu meter, Gantry mangrupikeun struktur baja. Janten mesinna langkung stabil nalika damel. Méja tiasa beurat beurat, Ieu ningkatkeun teu ukur stabilitas tapi ogé akurasi.
  • 6090 mini wood cnc router machine

    6090 mesin kayu cnc mini

    Modél séri ieu anu kuat dina fungsina, gampang digunakeun, awét sareng dipercaya, sareng seueur dianggo dina pamrosésan sareng produksi rupa-rupa tanda pariwara, nameplates, lencana, anjing laut, tanda, model arsitéktur, panél instrumen, produk kayu jeung produk séjén Bisa diukir dina stiker, tambaga, aluminium, logam jéngga plastik atanapi bahan non-logam.
  • Atc funiture machine

    Mesin pikaresepeun

    Panto kabinét dua-tujuan. Pikeun lemari leutik sareng sedeng ukuran sareng pabrik ngolah papakéan, kaluaranna sedeng, sareng efisiensi pamrosésan alat henteu luhur teuing. Ieu teu ukur tiasa ningkatkeun pamakean alat, tapi ogé nyingkahan résiko mésér alat dina harga anu luhur. Jeung kauntungan ngolah panel panto ku anjeun sorangan nyaéta anjeun tiasa ngontrol kualitas ngolah sareng waktos ngolah diri anjeun.
  • 1212 advertising cnc router mahcine

    1212 pariwara cnc router mahcine

    Énggal kacepetan rentang ukiran motor sirah. Jaringan panyesuaian laju umum sababaraha rébu nepi ka 30,000 révolusi per menit. Upami laju teu tiasa dilereskeun atanapi kisaran nyaluyukeun kacepetan alit, maka kisaran aplikasi tina mesin ukiran ieu Halangan pisan dibates margi bahan-bahan anu béda-béda kedah terukir kalayan ngagunakeun sirah anu béda.
  • New design four spindle ATC wood cnc router

    Desain anyar opat kai spindle ATC kayu cnc

    Proses ngaleupaskeun urutan otomatis, optimasi, desain, motong, pangeboran, panggilingan, troughing, motong otomatis sareng prosés kabinét réngsé dina hiji waktos. Mesin panutup opat prosés, kaunggulan mesin kosong opat léngkah, mesin kosong CNC.
  • Economic four process R4 wood cutting machine

    Ékonomi opat prosés mesin motong kai R4

    Opat motong sareng mesin pembukaan otomatis dirarancang pikeun palanggan ningkatkeun efisiensi. Opat sirah dikawasa ku silinder sareng tiasa disampurnakeun, anu sacara gampang tiasa ngalengkepan multi-program anu dirarancang ku nasabah (ngolah karya butuh parobahan alat dina 2-4 alat), anu ngaheékeun parobahan péso manual tedious di tengah sareng nyaéta cocog pikeun produk multi-prosés dina produksi panto kai, parabot sareng alat musik.
  • ATC wood cnc 1325

    ATC kayu cnc 1325

    Mesin pemotong pusat mesin Lamino mangrupikeun mesin khusus anu dianggo pikeun motong sareng ngagulung parabot perabot khusus. Éta tiasa nyingkirkeun modeu motong tradisional tradisional sareng ngandelkeun tanaga manual. Éta tiasa sadar produksi intelektual liwat kombinasi desain, ngaleupaskeun sareng parangkat lunak ngetik.
  • 1325 four spindle with linear ATC

    1325 opat spindle sareng linier ATC

    Motong, slotting, punching, ukiran (modeling sederhana). Opat prosésna tiasa dianggo kanggo motong sareng kabinet kabinet sareng ukiran panto. Nganggo program parobahan alat otomatis canggih, program sacara otomatis ngalaksanakeun syarat ngolah tanpa intervensi manual. Sababaraha spindles damel sakaligus, efisien ningkatkeun efisien pamrosesan.
  • Wood router atc

    Kayu router atc

    Perabot dewan, lemari, papakéan, perabot kantor, alat-alat perabot khusus.Wardrobe kabinet nempatkeun diri dina posisi sanés kabinét anu nempatkeun diri dina kalungguhan anu sanés, jabatanana, méja, méja jenis perabot, perabot kantor, kotak kayu, alat dapur kayu sareng alat, tilu- Pemprosesan gelombang gelombang diménsi, panto kabinét, panto kai karajinan, lawang wenqi, layar tilepan, prosés jandela ngukir bentuk ukiran.
  • Two spindle row drilling machine cnc router

    Dua serat spindle ngebur mesin cnc

    3.6 m perlakuan beurat-tugas ageung tina ranjang pipa baja ageung (unggal mesin lagu jalur bagian sareng ranjang parantos parantos diolah ku henteu kirang ti 2 juta mesin panggilingan CNC tinggi, sareng posisi liang dina ranjang anu dibor ku data luhur-precision. pusat pangolahan, nganggo mesin precision anu langkung luhur). Mesin ngadopsi dua aslina HQD pamanasan hawa 6KW anu otomatis-kakuatan tinggi ngarobih Changsheng spindles, sareng aslina HQD supercharged khusus 5 + 4 pakét penggeretan barisan CNC (péngkolan laju gancang, pangeboran henteu deui mundur).
  • CNC atc four process Wood router

    CNC atc opat prosés Wood router

    Dipaké sacara utamina dina motong lempeng beurat, pangeboran, panggilingan, kasaimbangan sareng pamrosésan sanés, parabot kayu, audio, panto kai padat, lawang cet, panto ngageser, kabinét, alat Budha, awi sareng kayu kai, dulang tèh, plastik, perlengkapan, papan gelombang , Potret layar, grilles window, pigura poto, hiasan, produk kai, ukiran 3D, pangeboran, motong motong, jsb.
1.2 Teras> >> Halaman 1/2