Pusat Produk

  • 6090 mini wood cnc router machine

    6090 mesin kayu cnc mini

    Modél séri ieu anu kuat dina fungsina, gampang digunakeun, awét sareng dipercaya, sareng seueur dianggo dina pamrosésan sareng produksi rupa-rupa tanda pariwara, nameplates, lencana, anjing laut, tanda, model arsitéktur, panél instrumen, produk kayu jeung produk séjén Bisa diukir dina stiker, tambaga, aluminium, logam jéngga plastik atanapi bahan non-logam.
  • 1212 advertising cnc router mahcine

    1212 pariwara cnc router mahcine

    Énggal kacepetan rentang ukiran motor sirah. Jaringan panyesuaian laju umum sababaraha rébu nepi ka 30,000 révolusi per menit. Upami laju teu tiasa dilereskeun atanapi kisaran nyaluyukeun kacepetan alit, maka kisaran aplikasi tina mesin ukiran ieu Halangan pisan dibates margi bahan-bahan anu béda-béda kedah terukir kalayan ngagunakeun sirah anu béda.
  • 1325 wood cnc router machine

    1325 kayu mesin cnc

    1325 mesin kai cnc modél ieu biasana dianggo pikeun motong kai sareng ukiran. Éta henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun rupa-rupa produk datar 2d ogé tiasa ngahasilkeun produk 3d. Kusabab mesin tukang kayu 1325 urang tiasa dibagi jadi 3 sumbu sareng 4 mesin sumbu, éta tiasa nyumponan rupa-rupa kaperluan produksi nasabah. Ieu di handap aya gambar tina dua mesin.