Kayu router atc

Kayu router atc

Katerangan Singkat:

Perabot dewan, lemari, papakéan, perabot kantor, alat-alat perabot khusus.Wardrobe kabinet nempatkeun diri dina posisi sanés kabinét anu nempatkeun diri dina kalungguhan anu sanés, jabatanana, méja, méja jenis perabot, perabot kantor, kotak kayu, alat dapur kayu sareng alat, tilu- Pemprosesan gelombang gelombang diménsi, panto kabinét, panto kai karajinan, lawang wenqi, layar tilepan, prosés jandela ngukir bentuk ukiran.


Jinis Produk

Produk Tag

Mesin Pedaran

1. Blanking, pengeboran, motong, ujung ngarah, panggilingan, sareng sajabana, opat rotasi sirah anu gentos handapeun péso, prosés ngarobah péso tanpa gangguan, pikeun ngahontal automation.

2. Kontrol desain humanization, operasi bodo, operator tiasa janten padamelan saatos latihan saderhana, henteu peryogi para téknis tukang kerja.Lebih mesin nimbly, efisiensi anu tinggi, ngabantosan anjeun pikeun kabocoran produktivitas kabisat. Mesin ngadopsi spindle hawa dingin HQD anu luhur, sistem drive servo pinuh, komponén listrik diimpor asli sareng bagian-bagian sanés, pagelaran stabil. 

3. Méja pikeun méja adsorption vakum, tiasa nyerep bahan-bahan anu béda-béda, ngolah piring alit tanpa pindahan, permukaan ngolah lancar, ukuran lempeng akurat.

4. Ngeusian minyak listrik, tiasa diatur dumasar kana waktos minyak otomatis, mastikeun pelumasan tina slaid timah rél, manjangkeun umur jasa. Taiwan luhur precision linear guide rel, precision high, long service life, kontak ageung, kakuatan beban beban anu kuat, penerapan téknologi rel nangtung langkung hadé mastikeun operasi stabilitas.

4. Nguatkeun sareng nguatkeun gantry beurat, piring baja saatos motong sareng ngarencanakeun perencanaan, ditambah las, sami sareng pengobatan tempering sekunder, mastikeun daya tahan panjang gantry, damel tanpa deformasi.

5. Pelat sisi beusi integral diolah kalayan suhu hawa tinggi pikeun nyegah piring tina deformasi sareng mangaruhan akurasi perjalanan Y-sumbu.

Mesin Mesin

Perabot dewan, lemari, papakéan, perabot kantor, alat-alat perabot khusus.Wardrobe kabinet nempatkeun diri dina posisi sanés kabinét anu nempatkeun diri dina kalungguhan anu sanés, jabatanana, méja, méja jenis perabot, perabot kantor, kotak kayu, alat dapur kayu sareng alat, tilu- Pemprosesan gelombang gelombang diménsi, panto kabinét, panto kai karajinan, panto wenqi, layar tilepan, prosés tingkah panggilingan bentukna ukiran barang perabot sapertos sadaya jinis pananggalan méja pan dataran pesawat, panggilingan, tepi, punching, patung sareng pamrosésan tambahan.

Konfigurasi

High-End R9 ATC CNC Mesin motong

Daérah Gawé 1300mm * 2500mm * 200mm
Spindle HQD 9KW pendingin hawa ATC spindle + HQD5 * 4 bor bor bungkusan
Alat majalah 12 posisi topi servo disk jinis otomatis majalah panukar majalah
Motor Jepang Yaskawa 850w AC servo motor
Supir Supir Jepang Yaskawa 850w
Rel linier X, Y, Z sumbu ngadopsi 25 rel Hiwin Linear
Z sumbu Z sumbu TBI -2510 maén bal
X, sumbu Y X, Y sumbu 1.5m rak hélik
Sistem kontrol Sistim kontrol 6MB Taiwan Syntec sareng kabayang balik éléktronik
Reducer Reduper Jepang Shimipo
Voltaseu 380v
Méja mesin Méja vakum kalayan 6 zona, 7.5kw / 380 pompa
Alat sensor Sensor alat otomatis
Kolektor lebu 5.5kw / 380v
Maluruh fungsi Jenis bahan L milarian fungsi, nganggo profil aluminium dua sisi posisi bahan dahar bantu, ngabéréskeun masalah panyimpangan piring dina prosés ngadorong
Awak mesin Heavy 3,5 mesin awakna, sealing struktur piring logam nganggo gantri anu kandel
Beurat bersih 2800kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami